nedjelja, 27. studenoga 2016.

Trebate posao ili dodatnu zaradu?

                         

Pozdrav, moje ime je Emir Bašić i već neko vrijeme radim u SFI kompaniji. Veoma sam zadovoljan uslovima i zaradom koje mi ova predivna kompanija pruža. Želio bih da pomognem i Vama, da zajedno sa mnom radite i zarađujete, takoreći, da postanete uspješni.

Ukoliko trebate posao ili dodatnu zaradu na pravom ste mjestu. Kompanija Strong Future International (SFI) je prava kompanija za vas. Sve što vam je potrebno jeste pristup internetu i punoljetstvo.     
                       
       

Kompanija Strong Future International jeste američka internet kompanija koja već duži niz godina uspješno posluje na internetu. Profit se ostvaruje od online prodavnica. Isplata je svakog 15og u mjesecu.



Novi član potpuno besplatno otvara svoj nalog, takoreći, svoju online kancelariju, preko koje radi i preko koje ima pristup kompaniji. Novi član, već saradnik, nema nikakvih obaveza prema ovoj kompaniji, tako da u svako vrijeme može zatvoriti svoj račun. Registrovati se možete klikom na sliku:




Obavezno se registrujte sa gmail adresom. Registracija nije zahtjevna, potrebno je odvojiti malo vremena. Ukoliko nemate gmail adresu, besplatno je napravite klikom na sliku:


Postoji nekoliko načina zarade u ovoj kompaniji, a to su:
1. izgradnjom vlastitog tima;
2. reklamiranjem proizvoda;
3. otvaranjem svoje lične prodavnice;
4. bidovanjem(licitiranjem) na raznim aukcijama;
5. igranjem raznih igrica.

Kratko objašnjenje i uputstvo za registraciju i početne korake možete pogledati na sljedećem linku:




Ukoliko Vas nešto interesuje, ili nešto ne znate, ili imate bilo kakvo pitanje, kontaktirajte me:






Nema komentara:

Objavi komentar